ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ

Η  τέχνη της ραπτικής μαζί με την τέχνη της πλεκτικής αποτελούν αστείρευτες πηγές έμπνευσης και ερεθισμάτων. Σύμφωνα με την ιστορία η ραπτική είναι από τις πρώτες τέχνες που ανακαλύφθηκαν από τον άνθρωπο και αυτό γιατί υπήρχε η ανάγκη να καλύψει κάποιες βασικές ανάγκες του. Ακόμη και σήμερα όμως η ραπτική καλύπτει παρόμοιες ανάγκες για όσους γνωρίζουν την τέχνη.

Σύμφωνα με σύγχρονες μελέτες, η ενασχόληση με την τεχνική της ραπτικής αποφέρει θεραπευτικά αποτελέσματα στον άνθρωπο. Τον ωθεί να μένει συγκεντρωμένος, να έχει ακρίβεια στις κινήσεις του, να κρατάει την καρδιά σε χαλαρούς ρυθμούς και να ελέγχει την αναπνοή του. Τέλος κρατάει σε εγρήγορση και τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου, δίνοντας του ηρεμία και χαλάρωση. Σε πολλά κράτη χρησιμοποιούν την ραπτική ως είδος ενασχόλησης των ατόμων σε κέντρα αποκατάστασης. Σε άλλες χώρες διατηρούνται τμήματα ραπτικής, σε παιδικά σχολικά τμήματα για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, για να εκπαιδεύουν την διανοητική και ψυχολογική τους ισορροπία.

Η ραπτική αποτελεί και σήμερα μια πολύ χρήσιμη τέχνη. Απαιτούνται κάποια εργαλεία και είδη ραπτικής για να ξεκινήσει κάποιος και να εφοδιαστεί σταδιακά με ένα πολύ καλό επαγγελματικό εργαλείο, που σίγουρα θα του φανεί χρήσιμο στη ζωή του. 

Διάφορα είδη ραπτικής χονδρική                       Φερμουάρ και είδη ραπτικής χονδρική               Χονδρική σε είδη ραπτικής                    

ΤΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ

Πέρα από τη ραπτομηχανή που είναι το απαραίτητο εργαλείο ραπτικής, τα υπόλοιπα είδη ραπτικής είναι διάφορα μικροεργαλεία, κλωστές, αξεσουάρ όπως τα παρακάτω:

  1. Φόδρες, καρίνες, φερμουάρ, διάτρητες ταινίες.
  2. Θερμοκολλητικά.
  3. Καπιτονέ, βάτες.
  4. Κλωστές, δαντέλες, κορδέλες, ρέλια και κρόσσια.
  5. Ψαλίδια, βελόνες, τρέσσες, κουμπιά και κορδόνια.

Με μερικά μαθήματα ραπτικής ή κάποια σεμινάρια που γίνονται τακτικά σε ειδικούς χώρους, και με τα παραπάνω είδη ραπτικής, θα μπορείτε σύντομα να ράβετε ή να επισκευάζετε τα δικά σας ρούχα. είδη ραπτικής μπορείτε να βρείτε σε μια μεγάλη γκάμα καταστημάτων, αλλά θα ήταν προτιμότερο να συμβουλευτείτε κάποιο εξειδικευμένο κατάστημα που το αντικείμενο του είναι τα είδη ραπτικής και πλεκτικής.

Στα καταστήματα Hobby Lobby θα βρείτε ότι χρειάζεστε από είδη ραπτικής για να ξεκινήσετε, ή να εμπλουτίσετε την εργαλειοθήκη σας. Μπορείτε να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα μας για να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές. Τα είδη ραπτικής που διαθέτουμε είναι υψηλής ποιότητας, από τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές ειδών ραπτικής στον κόσμο. Τέλος διαθέτουμε είδη ραπτικής χονδρική και λιανική. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με ένα από τα καταστήματα Hobby Lobby.

Για χονδρική σε είδη ραπτικής παρακαλούμε απευθυνθείτε στο κεντρικό μας κατάστημα (Κολοκοτρώνη 33, Αθήνα) ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6938 536410

QR code

Menu

Top
Σύγκριση 0